105 dies a travès dels 5 Continents

Recordar es retrobar aquells moments que ens ha donat la vida: 105 dies clamant per la pau, la justícia, la dignitat amb un equip de persones arribades de diferents punts de la geografia entonant una sola veu.

Alguns vam fer tot el recorregut i, com sempre, jo era la més vella. No em vaig però aturar davant cap adversitat. Gràcies a tots! Als que ho van fer possible -a mi Federico Mayor Zaragoza President de Fundació Cultura de Pau- i als que ens van acomboiar en aquell recorregut on, el més important era l’amor que emanava gent de totes races, llengues i color caminant amb un mateix clam, que segueix vigent i urgeix posar en acció: PAU! JUSTÍCIA! LLIBERTAT! AMOR!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: