Mals records…

Malauradament de tot hi ha a la vinya del senyor dèien les iaies. Doncs sí. Recordo l’ú d’octubre 2017 com un dia d’esperança. Va començar la nit anterior el 30 de setembre preparant taules per anar a votar. Distribuint nos segons van indicar-nos des de l’ajuntament. A les 6 del matí ja hi érem tots. La por de que apareguéssin els que no volien la votació era candent.

Vam compartir-presidir una Mesa electoral. La gent va acudir de forma massiva, molt aviat, així que es va donar per oberta la votació. La por-temença que vinguéssin a robar-nos les urnes uns pocs forasenyats que no volien la votació, va fer que tothom es prestés a fer-nos costat. Consti que van intentar fer-ho però, no se’n van sortir. La policia també va fer de les seves.

Mai havia vista tanta germanor al nostre poble! Va guanyar el sentit comú. Dol que encara no haguem actuat segons aquells resultats. Sovint em demano per què? Maleïda POR!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: