Costa seguir caminant

La vida és per viure-la prop dels que estimes, no per a romandre en la solitut. Tothom vol arribar a vell però, costa seguir dempeus, fer i avaluar les coses com quan érem joves i, a més a més, és dificil que els demés ho entenguin.

Res és igual que abans, les necessitats que les darreres dècades s’han creat i molts han dut a la pràctica son gairebé inabastables. Una gran majoria ha de fer filigranes per arribar a final de mes, sobretot on hi ha fills petits i avis grans, que no produim.

Les necessitats creades son superiors als guanys. La majoria de famílies ha de fer meravelles per a tirar endavant ja que poques disposen de patrimoni i les necessitats urgents absorbeixen els guanys.

Urgeis ser molt ordenats i meticulosos per evitar paranys.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: