Cinema Edison. Granollers

Cartellera setmanal Òpera i Dansa La Flauta Màgica
W. A. Mozart (Open Air Opera, 2019)

Dijous 13/10
19:00h

Amb presentació a càrrec d’Oriol Padró a les 18:30h.

  Max Simonischek fa el seu debut com a Papageno a aquesta representació de La Flauta Màgica de Mozart. El matrimoni Carolin Pienkos i Cornelius Obonya també dirigiran la seva primera representació en aquest impressionant escenari a l’aire lliure a l’antiga pedrera romana. El signular teló de fons de la pedrera de St. Margarethen ofereix un escenari espectacular i màgic per la paràbola de Mozart sobre l’amor i la raó. Edison Estrena Argentina, 1985
Santiago Mitre (Espanya, 2022)

Divendres 14/10
19:00h (VO)

Dissabte 15/10
18:00h (VO)
20:30h (VO)

Diumenge 16/10
19:00h (VO)

Dilluns 17/10
19:00h (VO) Relat inspirat en la història real de Julio Strassera, Luis Moreno Ocampo i el seu jove equip jurídic que es van atrevir a acusar, contra tots els obstacles, a contrarellotge i sota constant amenaça, a la dictadura militar argentina més sagnant. Una batalla de David contra Goliat, amb els herois menys esperats. Cicle Gaudí Toscana
Pau Durà (Espanya, 2022)

Dimarts 18/10
19:00h (VO)
  Amb un pot ple d’esperma a la butxaca camí a la clínica on l’espera la seva dona per a fer una fecundació in-vitro, en Santi, un crític culinari d’uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança a l’amo d’aquest.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: