Recordar ajuda a seguir caminant

En temps com els actuals, rera la maleïda pandèmia a benefici d’uns pocs, que ens ha mantingut aïllats de la vida més de dos anys, inoculant-nos la por, una de les nostres grans aventures ha estat recordar temps feliços de les nostres vides, quan, prop de les nostres famílies, la meva molt llarga, gaudíem de la companyia de petits i grans de manera sovintejada.

Records que tots tenim i guardem en el fons del cor, i, son tants, que m’he proposat escriure, a diari, petits retalls des que vaig tenir ús de raó al poble on vaig nèixer, a l’hostal de El Pont de Vilomara en plena guerra civil el 9 de març de l’any 1937.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: