Record especial per Danelle Mitterrand 1924/2011

Fa anys que va morir la meva gran amiga Danielle Mitterrand rera llarga malaltia. Havíem compartit molts moments, a Barcelona, a Paris, a casa seva a casa meva, al món, sempre disposada a donar la cara a favor d’aquells que la necessitaven. Amb ella vam compartir la seva Fundació France Libertés i la nostra Fundación Cultura de Paz que presideix Federico Mayor Zaragoza.

Vam fer plegades molts caminars arreu del món on ens necessitessin. Justícia, equitat i pau eren els nostres lemes. Era una persona senzilla, afable, disposada a ajudar arreu del món. Grans records em venen a la memòria d’aquella persona apassionada per ajudar. Amiga entranyable, vaig compartir amb ella uns dies a Paris quan ja desahuciada esperava el final. Mai va defallir, era ella qui ens donava coratge.

Vaig acompnayar-la també el dia del seu acomiadament, el 22 de movembre 2011. Un dia trist, fred i amb molta boira. Tanta, que l’avió no tenia clar si podria aterrar.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: