Resum de notícies del 3 de novembre de 2022 | Gerard Piqué anuncia que deixa el futbol

  • L’atur registra una caiguda rècord a l’octubre a les llistes de les oficines d’ocupació de Catalunya
  • La JEC respon al Parlament Europeu que Carles Puigdemont no té la condició plena d’eurodiputat
  • Més informació de les notícies destacades del dia al web de RTVE Notícies

L’actualitat d’aquest dijous ens deixa l’anunci del jugador del Barça, Gerard Piqué, que deixa el futbol. En un vídeo penjat a les xarxes assegura que el d’aquest dissabte serà el seu darrer partit al Camp Nou i que no jugarà a cap altre equip. 

En clau econòmica la notícia més destacada és lareducció récord de 6.322 aturats a les oficines d’ocupació de la Generalitat durant el mes d’octubre. Es trenca una ratxa negativa de tres mesos consecutius a l’alça.  

En matèria política, la comissió de l’Estatut del Diputat ha activat el procés per estudiar si sanciona Francesc Dalmases (Junts) per l’esbroncada a una periodista en un programa de TV3. D’altra banda, la JEC ha respost al Parlament Europeu que l’expresident català, Carles Puigdemont no té la condició plena d’eurodiputat i l’insta a anar a Madrid a jurar o prometre la Constitució. 

Interior ha anunciat la creació, per primer cop al cos dels mossos d’Esquadra, d’un protocol sobre ocupacions i desnonaments. D’altra banda, a Catalunya, 1 de cada 100 persones té discapacitat intel·lectual.  Així ho afirma el primer informe sobre aquest col-lectiu. Aquest dijous s’han presentat més de 230 mil signatures per demanar una llei que especifiqui com han d’actuar els centres escolars en casos d’assetjament

Les comunitats indígenes, les cultures tradicionals i les qüestions identitàries són les principals protagonistes de l’edició d’enguany del «World press Photo 2022 que es podrà veure l’11 de desembre al CCCB.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: