Segueixo amb l’ull dret tapat, a manera de pirata

Aixó és el què diuen meus besnets. Visita a l’oftalmo per a demanar si ja el podien destapar. No encara. Costa d’aprendre fer ho tot només amb un ull, en el meu cas, amb l’equerra. La vida però, és una font d’aprenentatge, de tot pots aprendre si en tens ganes. Sempre m’ha agadat allò més complicat i, soc feliç quan ho aconsegueixo.

Segons què has de fer cal pensar-ho abans. La visió a un ull difereix de quan els utilizem tots dos, a l’ensems. És difícil, al menys a mi, fer segons que, àdhuc llegir. Intento suplir-ho amb olors. L’olfacte és per a mi un gran do, que agraeixo.

Benvingudes les olors, un do que massa, no saben ni, volen, apreciar com cal.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: