La importància dels amics…

Sempre els tens aprop quan els necessites. I ells a tu, naturalment. Hi ha una dita que diu els parents et venen donats, els amics els tries. Serà aquesta la raó? Que cadascú es respongui. Jo tinc la meva resposta.

Quan fas anys, quan la salut fa figa, sovint els trobes, no importa l’hora. Serà que tothom és bona gent o que hem escollit els millors? Podem parlar de no importa què, podem riure o plorar si s’escau, podem jugar a cartes o al domino però sempre amb bon humor, son un do de Deu que hem d’apreciar i agraïrlos el temps esmerçat quan els necessitem.

Des d’aquestes breus ratlles, GRÀCIES. Us estimo!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: