Hi som!

Aixó és el què compta. Massa volen acabar amb la vida senzilla, la que fem la majoria de ciutadans, sense pretensions, sense fer soroll. Compartint esperances i anhels, intentant trobar-nos sovint amb aquells que estimem i ens estimen, tot i la pandèmia que ha complicat la nostra existència, de manera especial als més grans i als menys afavorits, alguns, sense sostre on dormir.

Considero que, com totes les pandèmies, ens ha ensenyat a valorar la vida, la família, els amics amb els que hem estat comunicats. M’agradaria que servís, als polítics de torn, per a descobrir les necessitats capdals que pateixen moltes famílies i no gosen fer-ho patent. Els que governen els ajuntaments haurien d’estar al tanto dels que necessiten suport i no aniran MAI a demanar res, molts.

Urgeixen serveis públics que controlin necessitats i intentin resoldre-les sense fer soroll. A ningú li agrada demanar ajut si no es tracta d’alguna urgència especial. Em consta. M’agradaria poder ser útil-AJUDAR

No es tracta només d’economia sinó que, urgeix companyia per els més grans. Ei! Ho dic per pròpia experiència. Acabem enraonant sols, explicant els nostres neguits i anhels, malgrat sabem que queden a l’aire…

Hi som i podem servir encara per ajudar qui ens necessiti! Repeteixo: HI SOM!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: