Lladres?

Sempre n’hi ha hagut però ara, que és diria som més civilitzats, els lladrocinis segueixen vigents. Cal un escarment pels que així actuen trencant el ritme de vida habitual de les persones que, grans, necessitem viure en pau prop dels que estimem el temps que ens queda.

Segur que és possible saber qui son, donades les darreres actuacions pels mateixos indrets. Deuen ser propers, de la zona,,, Tots hem de treballar per viure. Si roben el poc que tenim les possibilitats seràn minces.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: