Recordar…

Som sers intel-ligents que retenim a la memòaria fets viscuts i no cal dir que no tots son bons però sí memorables, viscuts de ple amb cos i ànima diria jo, persona creient que confia amb el retrobament de tots aquells que ens han precedit, el meu estimat marit Oriol, ma Maria filla i el Marc el darrer que ens va deixar

Avui els companys d’equip de futbol del Marc, l’han recordat amb un partit dedicat a ell. Gràcies, amics, segur que allà on es trobi deu estar cofoi del vostre record. Nosaltres, la família, també us ho agraïm.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: