Grifols celebra mig segle de vida a Parets del Vallès

Grifols celebra mig segle de vida a Parets del Vallès

Silvia Ferran / ayuntamiento de Parets

L’empresa de medicaments es va instal-lar a Parets el 1972 i, des d’aleshores la seva presència ha crescut a la localitat fins arribar a les vint-i-tres ubicacions actuals

La planta industrial de Grifols del polígon Llevant de Parets (Vallès Oriental) va celebrar, el 10 de novembre, l’aniversari dels 50 anys al municipi. L’acte va tenir lloc a les seves instal·lacions, que van acollir la presentació d’una exposició amb motiu de l’aniversari sota el títol ‘Parets, 50 anys de la primera gran fàbrica’, una visita a la planta de fraccionament i dosificació d’albúmina i, finalment, els parlaments per culminar la commemoració de la celebració.

A l’acte hi van assistir l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa; Casandra Garcia, el segon tinent d’alcaldia, Francesc de la Torre, i la regidora d’Urbanisme, Rosa Martí, per part d’Ajuntament de Parets. D’altra banda, l’acte també va comptar amb la presència dels consellers delegats de Grifols, Raimon Grifols i Víctor Grifols, junt amb altres autoritats de l’empresa; de l’alcaldessa de Lliçà de Vall, Marta Bertran; el director general de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI), Joaquim Colom, i la subdirectora general de l’UEI, Susana Berenguel.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: