Benvinguda la pluja…

Amara els camps, ajuda a germinar llavors.Confiem però que el fred no la glaci i ens deixi atoïts. Em costa acceptar la fosca dels dies actuals, els més curts de l’any. Tinc ganes de que aviat s’allarguin i ens deixin la claror natural. Les elèctriques ens atossigaran amb les factures.

Ja firmo però que tinguem matins de sol malgrat que a la tarda plovisqueixi. No ve massa de gust sortir a passejar, Corres el risc d’enxampar un encostipat de campionat. Després, a mi, em costa treure m el de sobre. Han estat per a mi, pura maledicció sempre.

Sort del telèfon i dels amics. Converses, jocs, música. L’hivern és, per a mi la pitjor estació de l’any. Si no tens afició a la neu, entre la poca llum i el fred, venen ganes d’anar a dormir quan encara no toca. Si al menys la TV fes qualcom interessant, tots hi sortiríem guanyant.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: