Benvinguda la pluja

Avui, dilluns 12 de desembre, ha arribat l’enyorada pluja que, de forma continuada ha persistit des del migdia. Diuen que és un front associat a la borrasca Efraín que suposarà un descens de la temperatura. Cel cobert gris obscur, trist, que sumat a la fosca que arriba tant aviat, ens deixa a ulls clucs i urgeix la llum artificial.

La pluja a bona part de Catalunya i Barcelona pot acumular, diuen els entesos entre 5/10 litres. Està previst que un nou front arribarà demà dimarts i que pot deixar més ruixats. Tant de bo serveixi per a millorar l’escasetat d’aigua que es preveu a curt termini. M’agrada contemplar aquesta pluja que, com deien abans els pagesos: fa saor…

Lógicament pot modificar les bones temperatures que gaudim ara però no oblidem que l’hivern és a tocar, començarà el 21 de desembre a les 22’48h i durarà fins el 20 de març de 2022,

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: