Sabem on anem?

Serà que l’edat em traeix però, és dificil albirar el futur -que uns i altres hem ajudat a crear-. La veritat, és que no n’hem sabut … Penso que ho sap el poble ras, però NO els que tenen el poder: dancen al so que els ve marcat.

Segur que entren amb l’afany de renovar temes però, un cop hi son, les pautes a seguir son diferents del què esperaven i, no saben dir PROU. Som els ciutadans els que hauríem de senyalar-les però, no és així.

Al menys, en pobles i ciutats petites on tots ens coneixem, hauríem de poder dibuixar el futur, sense anar al dictat duns pocs. Pretensió? Viure en pau harmonia prop dels que estimem i ens estimen, ajudant si cal als que ens necessiten. Ni ens coneixem…

A l’Ametlla, on jo visc anys ha, dol sortir al carrer. No importa l’hora, no trobes ningú. Tinc el vici d’anar a caminar al menys una hora cada dia. Sort tenim del telèfon. Per a mi, el be més preuat

Caldria fer trobades sovintejades de veïns per tal de poder compartir activitats. Només plegats, podem ajudar a construir aquest món que tenim davant per tal que el futur sigui nostre, dels ciutadans.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: