Hi som! Volem ajudar a modificar conductes

Algú pensarà que demano massa, Només plegats podem modificar idées i conductes ara que iniciem un nou any.

Hi ha coses que tothom veu però no gosa criticar. O les critica però no deixa de seguir el mateix camí. Siguem conseqüents!

Tots sabem distingir entre el be i el mal, alló que ens agrada i alló que potser ens agradaria però no podem abastar.

Sí podem, amb el nostre fer-actuar, ajudar a modificar conductes incoherents que tots tenim en algun moment, i procurar que el be comú, sigui, veritablement be per a tothom, no únicament pels que estan al voltant dels que manen i maneguen.

La Covid, amb tant temps de reclosió, ens ha ensenyat a veure-hi clar, aquelles coses que teníem en estan by i que sortien -de tant en tant- quan ens convenia. Avui, estem avesats a dir ho tot, sense molestar però, com diuen alguns, clar i català.

Sabem què convé, que hauríem de deixar de banda o prescindir-ne perque no està al nostre abast i no ens ho podem permetre. Consti que mai m’he penedit del què he fet, però sí d’alló que potser he deixat de fer per por al ridicul «no t’ho pots permetre», em dic sovint i, obeeixo.

La situació econòmica està complicada per a la majoria de ciutadans que vivim d’una pensió. Som molts i, ens en anem sortint.

Dic tot aixó per tal que tothom sigui conseqüent amb els seu comportament i despeses. Sabem què podem fer i, no hauríem de sortir de la casella marcada per tal de poder seguir caminant com hem fet fins ara.

Ei! No em queixo. Salut i força! Hi som!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: