Què significa fer se gran?

Fer anys, ben acompanyat és quelcom que tots hem somniat des de sempre. Digueu el què digueu, tots ho hem esperat malgrat que molts dels que teneim prop nostre: no hi son. Per què? Qui i per que és decideix? La vida és una autèntica incognita, ningú pot decidir-la per si mateix. Quina sort els que tenim fe en un futur millor on, confiem trobar-nos amb aquelles persones estimades que ja no hi son però que, estem convençuts de que les retrobarem.

Costa ser gran i pensar que aixó no t’escau fer-ho o dir-ho i, malgrat tot, no te n’estàs. Recordo quan era petita i anava a veure les iaies Pepa i Roseta, no teien pas més anys que jo tinc ara però, encara les veis amb mocador al cap a la tia Pepa i molt arronsadeta la iaia Roseta.

Què ha influit? Imagino que ben menjar i fer activitats que ens agradin ha ajudat a millorar la qualitat de vida, abans tot era molt limitatat. Ni cotxes, pocs trens, poques activitats, caminar i ….potser un dia portaven una pel-lícula que passarien al Centre on es feien les activitats.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: