I Jornada de la Pau del Parlament de Catalunya 

Els pròxims 30 i 31 de gener, representants de les tres iniciatives guardonades amb el Premi Nobel de la Pau 2022 visitaran Barcelona i Madrid en una delegació organitzada per l’ICIP i NOVACT.

La delegació internacional estarà formada per Oleksandra Romantsova, directora executiva del Center for Civil Liberties (Ucraïna); Natallia Satsunkevich, membre de la Junta Interina del Centre de Drets Humans de Biasna (Bielorússia); i Alexander Cherkasov, president de la Junta del centre de drets Humans Memorial (Rússia), tres iniciatives reconegudes per la seva tasca de denúncia de crims de guerra i de defensa de la pau i els drets humans.
El dilluns 30 de gener, Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, el Parlament de Catalunya acollirà la primera Jornada de la Pau organitzada amb la col·laboració de l’ICIP i Lafede.cat. La jornada, oberta al públic, començarà a les 16h i serà inaugurada per la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, el president de l’ICIP, Xavier Masllorens i la presidenta de Lafede.cat, Arés Perceval

L’acte constarà de dues taules rodones: Alternatives de construcció de pau per a un canvi de paradigma: les aportacions de les organitzacions catalanes, amb les intervencions de cinc representants de l’eix de pau de Lafede.cat, i La societat civil davant la guerra i els règims autoritaris: Ucraïna, Rússia i Bielorússia, amb la participació de la delegació internacional guardonada amb el Premi Nobel de la Pau 2022.

La jornada la clourà la presidenta del Consell Català de Foment de la Pau, Gabriela Serra, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia abans del 25 de gener. L’acte serà retransmès en directe pel Canal Parlament. 
 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: