Dia de sol i vent…

Avui dijous 19 de gener 2023 és un dia per malfiar. Penses que fa bonança perquè el sol és present però el fred és viu.

Els que som grans rcordem el fred passat quan no tothom tenia calefacció – en els pobles com el meu gairebé ningú-, tot acabava amb un foc a terra com nomenaven a les llars de foc, o estufetes elèctriques que no servien per escalfar o un braser, un autèntic perill. Únicament se n’aprofitava aquell que ho ho tenia davant seu.

Si veig el sol estic salvada. No soporto el vent que no saps mai com t’afectarà. Compte en no passar sota balcons-terrassses que poden deixar caure algun test poc afiançat a terra i ens pot afectar. Cal caminar pel mig del carrer, tenint cura amb el pas de vehicles.

Ara posaré el termòmetre fora el jardí, Segur que la temperatura és baixa. Soc persona de primavera i estiu, A l’hivern, podría hivernar i recomençar de nou quan els termòmetres tiressin amunt. Llàstima que encara no és possible. Tot arribarà.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: