Ballem el tango o no?

Hi som, ens agrada ser-hi malgrat les feredats que ens acompanyen. Plegats hem ajudat a bastir un món que no ens agrada, que no és com el voldríem: a l’abast per a tothom sense exclosions. No podem triar, com deia un programa de TV lo toma o lo deja..

Fa fred, és normal ja que estem en els dies més durs d’hivern però fa sol i, aixó, ja és una victòria. Llàstima que siguin tant curts pel que fa a claror. Abrigadets, podem sortir a caminar mentre la llum ens acompanya.

Sort de tenir bons veïns prop nostre quan necessitem companyia. La vida és un tango difícil de ballar-superar amb éxit. Costa d’aprendre i decidir, malgrat tinguis molt clar per on no passaràs…mentre puguis seguir caminant.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: