Ens coneixem prou?

Em refereixo a nosaltres mateixos. Som com som però, ens renovem amb molta freqüència. Em consta i, segur que és per a millorar coses que veiem diferents amb el pas del temps. Consti que ningú ni res ens hi obliga però, l’edat, la mateixa vida novedosa ens hi porta. El nostre pensar -al menys pel que fa al meu- el veig modificat amb el pas dels anys.

La vida ens incita a viure-la amb dignitat i respecte. Les solucions arriben i no hem de perdre l’oportunitat de dur-les a terme. Cal, de tant en tant, revisar les nostres conductes, envers nosaltres però també envers els que ens envolten i renovar alguns costums retrògrades que avui, no venen a tomb.

La Cóvid amb les seves prohibicions, ens ha robat la vida. No pots fer allò que t’agrada per no posar te en risc de…Sovint em demano i no trobo resposta addient, per què no esbrinar qui ha deixat anar la Covid, que tant malestar ha suposat al món, de manera especial als més grans amb els que s’ha acarnissat, sense pietat?

Ens ha donat, sí, la possibilitat de revisar els nostres fers i pensars, alguns dels quals tenim clar que hem de modificar a be, ara que ens hem conegut i quelcom no ens agrada. Sempre hi som a temps si descobrim que és modificable.

No dubtarem a reconvertir-los per a fer-los novedosos i millorin el nostre caminar.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: