Temps primaveral, no d’hivern rigorós

No cofiem massa, al fred i la calor son sempre amatents a fer el seu rol. Agraïm la bonança que ens estalvia calefacció, un dels nostres pitjors reptes contra al fred. Son poc més de les 17’16h, arribo de caminar, em sobrava l’abric, ni un bri d’aire.

El dia comença a creixer, la fosca, la meva enemiga, no li queda altre remei que retitar.se. Avui, diumenge d’excel´lència, mati a Puiggraciós al Santuari, tarda càkida, apte per caminar una hora després de dinar, Ah! He trobat gent en el meu recorregut, inaudit!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: