Sé què puc fer i què he d’obviar

A mesura que ens fem grans hem de tenir clar les coses que hem d’evitar so pena de sortir ne malparats. Hem d’estar contents -jo ho estic- de seguir dempeus i poder fer gairebé tot allò que m’agrada. Intento evitar posar en risc la meva salut-seguretat, evitant alló que és prescindible

No cal que t’ho comuniqui ningú, cadascú coneix les seves possibilitats així com les mesures per a dur-les a terme. Si no ho fas, és que hi ha quelcom en tu que no funciona i has d’esbrinar els per què…per a poder-los evitar.

Ai que el fred m’atueix. Tant com la fosca. Sovint he pensat que estaria be poder decidir de romandre dormint els mesos que no t`agraden i recuperar novament la vida quan la claror s’allarga i quan el fred fa marxa enrera

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: