Quaresma…

Estic segura que si demanem a la gent jove, quin és el seu significat, quan temps dura, més del 90% no tindrà resposta. Possiblement dirà: vacances?

Van exagerar amb la gent de la nostra generació per excés però novament ho han-hem fet passades moltes generacions per defecte. Per sumar t’hi, has de saber de què parles. Avui, el si o el no, no saben com l’han de decidir.

Quaresma? Temps per anar a esquiar els que s’ho poden permetre, o a la platja quan el temps és com el d’enguay? Dies sants? De què parles et demanen els que no et coneixen.

No m’arrepenteixo de ser com soc, creient i confiada amb una altra vida que em permetrà retrobar a tots aquells que he estimat i m’han precedit en la mort.

40 dies? De què va? Demanen els més descreguts. Busqueu i trobareu informació. Cadascú té seu criteri, seu pensament que no podem ni debem immiscuir nos hi.

Penitència? Abstinència? Caramelles?… Segur que, a una gran majoría no els recorda res. Sí, les caramelles i la mona de Pasqua que els regala el padrí coincidint amb aquesta efemèride

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: