Ganes de recuperar les activitats perdudes…

Quan ens fem grans, deixem de fer determinades activitats perquè, segons diuen, no toca. Només hi faltava la pandèmia per agreujar ho. Res especialíssim però sí passejar per Granollers o per La Garriga, anar on veure roba i calçat, de manera especial quan les temperatures es modifiquen.

Costarà treure’ns de sobre aquest malson que, al menys a mí, m’ha trasbalsat el dia a dia. Amb el pas dels anys algunes coses les deixes de fer per comoditat, d’altres les vas reconduint, de manera especial quan has de canviar de roba sigui pel fred aigui per la calor.

Alguns tenim clar què volem, quines coses no ens agrada fer i, procurem no ser detractors d’alló que hem decidit. El fet d’estar tant temps fora de joc jo diria de combat, hem oblidat delits que ja han passat a la història, per exemple: d’anar molt al cine.

Soc incapaç de mirar-lo a la TV, eina de la qual no soc adepte. Em fa vergonya dir-ho però, soc maldestre, em costa posar-la en marxa i cercar programes addients. Mai els trobo. Serà que no n’hi ha?

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: