Algú pot imaginar una vida sense amics?

Soc incapaç d’imaginar-ho. La família et ve donada, els amics, som nosaltres qui els decidim, de comú acord. Potser t’arriben de vell antuvi sense saber que la relació serà de vida perquè així ho heu decidit, sense dirvos ho, però heu descobert una estima especial i un bon fer amb el que us complementeu.

Saps en tot moment a qui recórrer sigui quin sigui el dubte o la dissort. No calen gaires paraules, us sabeu i, aixó basta per a comptar amb ells no importa dia-hora-situació. No puc imaginar una vida sense aquelles persones que tens pesents, en lo bo i en lo difícil, que ens ajuden només sentint-los prop nostre i nosaltres a ells.

Gràcies a tots, ho he comentat en altres moments però, considero important dir-vos-ho de nou us estimo, sempre us tinc presents malgrat que les distancies juguen a la contra. Hem de conformar-nos amb la veu, per a sentir nos acompanyats. Tots ens necessitem!.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: