I la vida va…

Malgrat que no és com la voldríem, agraïm ser-hi. Urgeix aprofitar tot els moments que ens depara prop dels que estimem i ens estimen: família, amics, propers i llunyans. Mai hauríem imaginat la faceta que estem vivint!

Consti que alguns vam patir tribulacions i mancances quan la guerra civil i post guerra. Pensàvem que no ens quedava res per veure però, estàvem errats. No som nosaltres els que marquem el futur com alguns creuen. Error garrafal!

Intentem adaptar-la a les nostres necessitats i urgències sense oblidar els més dèbils i necessitats, malalts, vells, infants… També a aquells que no tenen sostre ni feina, Desitjem que permeti albirar un futur esperançador.

Com dèien abans les nostres iaies: en aquesta vida no tot son flors i violes.

Tinc clar que existeixen dues armes/virtuts que hem de practicar i tenir presents en tot moment: AMOR i ESPERANÇA. Que mai ens faltin!

.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: