Per què no sabem afrontar la vida?

Ningú pot explicar que la seva és una vida regalada a no ser que sigui un il-lús. Per a mi, tenir un sostre i que puguis fer bullir l’olla per alimentar fills m’ha estat suficient per a seguir caminant. Ah! I tenir un marit extra com el meu que, em va ensenyar tot el que sé, juntament amb els seus pares que sentía meus,

El principal ingredient per ser feliç és tenir bon sediment. Quin? estimar i estimar. No deixis que ningú prop teu ho passi malament i no li donis la ma. No dubtis en oferir li potser l’escalfor humana que li falta i, la teva amistat el pot ajudar a seguir dempeus. Hem de perdre la vergonya i estar prop seu.

I si els altres s’allunyen i no et saben? Insisteix. La vida és per ser compartida amb els que t’envolten, alguns et necessiten i tu a ells. Només plegats, podem fer meravelles, descobrir nous horitzons. Em consta. És un valor afegit pera tots,

Potser son d’altres contrades o països però tots tenim un nord a defensar: vida, amor, esperança i, perseverància!.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: