El temps ha perdut l’orientació…

Tot ha embogit començant pel temps i la climatologia. Abans, malgrat disposar de menys mitjans i no ser tots tan savis, la previsió s’apropava molt a la realitat. Si anunciaven pluja plovia, si de neu nevava, si fred o calor, podies estar preparat per a qualsevol emergència. Avui, tot es modifica ràpid, la Naturalesa està farta de patir i ens deixa a l’atzar…

Tothom és savi i pot preveure segons ell, què passarà, què ens arribarà. Jo diria que son pocs els entesos als que cal fer atenció quan preveuen quelcom inusual. Els altres, com diu el refrany popular: si sale con barba san Antonio sinó, Maria santísima i tant contents. Tots sabem de qui ens podem fiar. Jo, de molt POCS….

Hem iniciat la Primavera i no pas amb el temps esperat. S’hi coneix amb la claror del dia més llarga i de manera especial amb les al-lèrgies pertinents, pels polens que afecten de manera especial la gola, els ulls, el nas i també els pulmons.

He vist una noticia on es preveu l’arribada de calor d’estiu abans d’hora. de termòmetres amb més de 30º. He llegit també que segons dades de la Societat espanyola d’Al-lergologiia i d’Immunologia Clíncahi ha més de 8 milions de persones que pateixen malalties al-lègiques i son més comunes a les zones rurals ja que la contaminació atmosfèrica n’afavoreix j’efecte.

Símptomes més freqüents? Conjuntivitis, picor al nas, gola, paladar. Congestió nasal i esternuts. Dificultatsper respirar, tos, asma.

El temps ha perdut l’orientació…On anirem a raure?

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: