Confusió de llengües?

I tant! Vivim en un món on tot depèn del mirall en què el mires. Unes mateixes paraules dites per segons qui, fan més be que d’altres que, dient el mateix NO creus. Hi ha una paraula que ha quedat a l’oblit l’EXEMPLE!

Abans, la gent de la meva època ho teníem clar que no podíem predicar allò que no érem capaços de fer. Avui tot està manipulat, les mentides s’espandeixen a dojo i, som pocs els que podem assegurar no haver ne dit mai.

La confussió de llengües mana doncs el món d’aquest segle, pocs saben descobrir-les, d’altres prefereixen no interpretar-les no fos cas que algú s’enfadés i et retirés amistat i prevendes.

Sería divetit fer una enquesta demanat a tothom si ha dit mentides a la seva vida ni que siguin d’aquelles que nosaltres nomenavem pietoses, que no feien mal però atordien i sovint evitaven danys majors..

El nostre món d’avui és mentider en general. Sabem de qui podem fiar-nos i de qui malfiar ni que sigui per bajanades que sovint es presenten. La confusió doncs de llengües està doncs, a l’ordre del dia i més encara de la nit d’alguns…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: