Tornarem a votar?

Doncs sí, ens tornaran a necessitar. Sense el nostre vot ningú arribarà a manar. Ho saben els protagonistes, aviat seran moltes les ofertes en litigi. Què volem? Viure amb pau, llibertat i dignitat prop dels que estimem.

Que tinguin present que, els que tenim ara la paella pel manec i decidir a qui hem d’escollir ho tenim clar. Sabem a qui NO votarem i, els motius de la decisió que no explicarem publicament però, que rumiïn.

Costa trobar fermesa entre les propostes i els resultats. Sovint, gairebé MAI, son conseqüents unes i altres Sabem, de vell antuvi,  quines son les predilectes però, al menys a mi, em costa d’entrar una papereta a la urna amb convicció ferma.

Tinc clar allò que NO vull, però hem d’escollir-votar i, costa. L’experiència mana:  una cosa son les promeses, altra les possibilitats de dur-les a terme. A alguns els hi podríem recriminar…  Que rumiin…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: