Primàries…

Organitzat per Primàries Granollers avui dimecres 19 d’abril a la tarda, hem participat en un interessant acte a Granollers, a l’antiga Biblioteca, la Sala Tarafa. Trobada d’amics de vida, persones que opinen, saben què volen, però escolten.

Les addiccions no hn estat mai la meva prioritat. Si puc ajudar, ho faig amb molt plaer. Els que hem viscut els processos de canvi, políticament parlant, tenim clar per on no hem de caminar. Sabem per on no passarem MAI i que només plegats, uns i altres podem fer bona feina,

OPINAR, vet aquí la paraula màgica per aconseguir un millor món i maneres de viure en aquest planeta terra que, si el deixem a segons quines mans -malauradament alguns ja ho han fet- se n’anirà en orris en pocs anys. No m’agradaria veure-ho.

Viure en societat és quelcom que es feia anys enrera, quan jo era petita i vivia en un poblet del Bages. Tothom s’ajudava, les portes romanien obertes de tots per a tots dia i nit. La guerra civil va acabar amb aquell tarannà. Maleïdes enveges!

M’agradaria recuperar aquell bon fer, sobretot els que vivim en pobles o ciutats petites on tots sabem de tots. Podem aconseguir-ho si ens ho proposem. Tinc la sort de tenir bons amics amb els que ho fem, ens sabem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: