Puiggraciós

Records de vida que portem al cor. Des que van arribar les primeres germanes de la Comunitat vam tenir estreta relació. A casa nostra, tot radicava a l’entorn del Santuari de Puiggraciós: germanes entranyables que es delien per compartir temps amb nosaltres els laics i els nostres fills.

Fills que s’hi sentien com a casa, tot es muntava a partir d’aquelles monges que formaven part de les nostres famílies, que gaudien de la companyia dels que hi acudíem amb freqüència amb fills, petits. Anem a Puiggraciós? Era pregunta freqüent!

El pas dels anys ha modificat massa situacions entranyables. Què hem fet malament? Com reconduir maneres i costums que ens agradaria recuperar? Els temps han canviat, estic convençuda que tots hi hem perdut. Hauríem de recuperar aquells moments entranyables.

No es tracta només d’anar a Missa. La convivència sovintejada ens va ajudar, a molts, a distingir entre el be i el mal, a partir de la fe sense embalums, de tu a tu, de manera especial en aquells moments quan tot era pecat i ens ho volien fer creure. Aquelles germanes van ser una llum!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: