Només la paraula obre camins

Ni els diners ni la força haurien de dominar pobles i ciutats del món. Únicament la paraula pot ser l’eix vertebradosr d’un nou caminar arreu, M’agrada enraonar justament amb aquells que tenen el seu pensar decidit, d’igual manera que jo tinc el meu.

L’avinantesa de parlar sense embuts -com deien les iaies anys enrera,- pot ajudar a refer el dit mon dels ciutadans que tant ens preocupa. Sabem que només la paraula pot obrir camins per on trenscorrer la vida, que ens toca viure.

Vespre ansiat de pluja, que produirà saor als notres camps i conreus, en estat terminal per manca d’aigua. Sortir al jardi ara a prop de mitjanit, sentim com plou, ensumem l’olor de l’aigua que ens permetrà dormir feliços tot recordant aquesta data: la que haurà saonat la terra eixuta que fa pena.

One Response to Només la paraula obre camins

  1. Elite Proxies

    Ni els diners ni la força haurien de dominar pobles i ciutats del món. Únicament la paraula pot ser l

    Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: