Bona gent…

N’hi ha més de la que molts ens volen fer creure. No és com diuen: domina la bona gent. La setmana passada vaig quedar me sense bitlleter. Havia anat a treure diners per comprar i unes hores després volia anar a comprar novament. Al mirar la bossa, vaig adonar-me que no hi tenia el bitlleter.

Mirat i remirat, també el cotxe i el cami que vaig fer entremig però, NO el vaig trobar. Vaig fer la denuncia a la policia ja que hi portava, a més a més, tots els Documents i Targetes. Vaig revisar de nou el cami fet el matí, vaig entrar a la botiga per demanar els hi novament si l.havien trobat i, sabeu?

Estava arraconat ran de la caixa on havia pagat, tapat amb bosses habituals de les que ens servim per guardar la compra. Ningú el va veure ni remenar.

Un copa revisat, no hi faltava res, tot estava com l’havia deixat: targetes, diners, rebuts. Em consta que tots anem massa per feina i no toquem allò que no ens pertany. La gent és més noble del que alguns ens voldrien fer creure.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: