Fidels a uns ideals

Així ens ho van ensenyar els nostres avantpassats, així seguim nosaltres per principis imperatius i perquè el cap i els cor així ho desitgen. Fills d’una terra eixuta on la pluja, com diu la cançó, no sap ploure. O plou poc, o quan es fa esperar plou massa i fa estralls.

Avui 2023 tot és canviant d’un moment a l’altre. Ningú fa cas de ningú si per entremig no s’hi cou quelcom productiu. Em repulsa! Els que ja som grans mai hem fet les coses per treure’n rediment com passa avui. Els joves sovint demanen i a tu què et representa fer aixó -faig força coses encara– i quan jo responc mai he cobrat no s’ho creuen.

Gaudeixo amb el qufer diari, no em cal res més.. Si tinc quelcom especial a fer intento trobar recursos o, a partir de coses que em puc desprendre i, contenta de fer-ho Si no puc, em dol i, aqui acaba la història dels no acabats.

M’agrada compartir amb qui m’ho demana si sé fer allò que correspon. Mai m’imposo res que no em vingui de gust. Tinc pendent sí alguna sortida a llocs que no coneixo, No m’agradaria perdre me’ls.

M’interessa molt enraonr amb la gent, petits i grans. Escoltar les seves veus i pensaments m’ajuda a descobrir coses amb les que jo no m’havia fixat mai.

Sempre fidel als meus ideals de justicia, d’amor, d’esperança…De tothom s’aprén quelcom si romans amatent. Descobreixes fets i accions que no t’havien cridat mai l’atenció…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: