Quan la salut falla, som inutils

Doncs sí, les rutines maten, si no som capaços d’assumir que NO tot son flors i violes. Cal saber fer front al esdeveniments inususls i inesperats per tal de seguir caminant. Tenim encara molt a fer, per ajudar aquells que ens necessiten.

La riquesa més important d’aquest món en el que ens ha tocat viure és la salut. Per diners i bens que tinguis, si no gaudeixes de bona salut, el teu futur serà dificil. Salut-companyia-amor- un trio sense el qual la vida deixa de ser vida si se n’escapa un…

Fa anys que he descobert que, quan gaudeixes d’un xic de bonança, no sé qui és l’envejós que pulula prop teu intentant fer el què sigui per mortificar te. Si està prest a conseguir-ho però, ho descobreixes, cal alleugerir-ho, encomanant-te a qui pertoqui.

Si detectem a temps les petites malestrugues, podrem fer-hi front i alliberar nos en. Estem en el bon camí i confíem eixir-ne sans i estalvis. Volem recuperar la salut d’aquells que estimem i la necessiten.

Farem festa grossa, a desdir… Tant de bo tothom recapaciti i, la família , pugui seguir caminant amb bon peu.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: