Salut i amor

Elements indispensables per reeixir, llei de vida. Sense salud no hi ha vida, sense amor tot és buit, impossible sobreviure. Sovint costa però, urgeix la reciprocitat… Sol, no ets ningú! A la salut i a l’amor els has de conquistar-guanyar amb el teu bon fer. No podem exagerar res ni el treball ni el menjar ni beure amb exageració. Sí hem de descansar el necessari.

Quan anàvem a catecisme ens van ensenyar que contra els set pecats capitals hi ha set virtus que son les que hem d’emprar si volem aconseguir els nostres objectius. Sempre giren a l’entorn de l’amor i l’esperança amb tot alló que ens hi pugui apropar: acompanyar els que estan sols, parlar amb aquells que no tenen amb qui fer-ho, ei!!! i abraçar a les persones que estan soles i ningú ho fa.

És important vetllar per la salut, evitar els excessos però també les mancances de quelcom vital: menjar i reposar les hores pertinents sense abusar de res. Les menges senzilles del temps son sempre les millors i més a l’abast. Sí podem i proposo abusar de l’amor amb desmesura, sense oblidar aquella dita: tal faràs tal trobaràs…

Les rutines a vegades ofeguen però ajuden a seguir caminant per aquell camí que vam dibuixar quan érem joves i dalerosos de conèixer món i persones que, amb el pas dels anys ens han ajudat a seguir la ruta traçada en tot el que abasta la paraula: parents, amics, politics, religiosos, de tots els pensars i fers diferents.

Hem rigut, hem plorat, hem participat en activitats inaudites mai somniades. Hem perdut parents i amics i n’hem trobat de nous que, no reemplacen els que ja no hi son però ajuden a seguir caminant potser per diferents vessants pel el camí emprat-somniat que des de sempre hem perseguit amb amor i esperança.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: