Escriure…

M’agada escriure, deixar fé d’alló que sento i penso. Parlar de temes d’actualtitat, del què m’agradaria que fós però No és. Dels meus records de vida, dels bons i dels que no ho son tant. Dels amics extres que m’han acompanyat. També d’aquells que vaig conviure i estimar però la vida, envejosa em va robar a destemps.

Serà millor l’altra vida que ens espera? Segur! Confiem retrobar als que ens han precedit i son ja a bon port. La desconnexió, però, preocupa: què deuen fer? Son lluny o prop nostre? Per què no podem veure’ls? Massa temps per barrinar i escriure bajanades.

Avui, pensem ja amb les eleccions -havia escrit ereccions-! Sort que me n’he adonat a temps. Eleccions que s’apropen, que no solventaran res, i, costaran molts diners. Pensen els que així ho planifiquen? M’agradaria conèixer el cost. Segur que espervera…, Hi esqueia parò la paraula ereccions…

.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: