Dia de la dona?

Nosaltres, les dones, necessitem amor i companyia cada dia de l’any i de les nostres vides. No acceptem que únicament sigui el 8 de març el nostre, fixat de manera comercial incitant a comprar, desfici que te bona part de la ciutadanía.

Tinguin clar que, sense dones i també sense homes el món no existiria. Ens necessitem homes-dones per tal que la vida i el món segueixin el seu curs, malauradament tèrbol i confós que alguns no acceptem i modificariem però, una gran majoría no gosa, calla, camina al so del pastor una direcció equivocada. La d’un món tèrbol que uns pocs malèfics han creat a benefici propi mentre que d’altres, com xais els segueixen, sigui per comoditat sigui per temença o per falta de conviccions. Potser simplement per desidia,

Per què només ens dediquen un dia a l’any el 8 de març i sortim a diaris i revistes per a be, no per parlar de maltractes i desoris? Cal que totes hi posem el nostre gra de sorra i diguem que volem ser respectades i regalades d’amor i companyia 365 dies cada any!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: