Demà dimarts i 13…

Un gran amic, el Paco Parellada, esquivava tots els 13 de mes però, si a més a més s’esqueia en dimarts, ni tant sols es movia del llit tot en el dia. No vaig poder corroborar si era veritat però, coneixent-lo, crec que sí.

Joves en Acció per a la Recerca de Feina: Dimarts i 13 ... Un bon dia per  començar!!

Mai m’ha fet angúnia el número 13 però em consta que te molts detractors. Fent cas al sentit comú i, pel mal moment que vivim per culpa de la Covid-19, proposo fer bondat i no sortir del límits prescindibles tota la jornada. NO fos cas que el tiet Paco, així l’anomenaven els meus fills quan eren petits -ens unia estreta amistat de vida- tingués raó. Malauradament tindré jornada complicada, amb temes que no puc obviar. Intentaré no plantar-li cara i deixar per més endavant allò què sigui prescindible.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: