Seguim confiant, somniant

Els meus anhels, ara que s’acosten dies de regals son subtils: que marxi lluny del món la maleïda Covid -19, que l’amor ompli la terra, les llars i els cors dels sers que vivim en aquest món plegat de mals, d’enveges, d’injustícies.

Seria pertinent que tots els nens i nenes, joves i no tant joves, demanéssim-exigissim: Pau-Amor-Justícia i per què no Fantasia com una pel-lícula que van fer anys ha del Vitorio de Sica -que es titulava pan amor y fantasia– per a tots els que maldem i somniem en un món -que no ens agrada- i, volem modificar a be.

Somniar és lliure, també demanar malgrat poques vegades son escoltats els nostres clams. Confiem que el clamor serà tal, que cel i terra ho hauràn de convertir en realitat. Crec que ho demano en nom de tots els que poblem la terra, farts d’injustícies i traicions! CONFIEM! SOMNIEM! No costa diners, és gratuït per a tots els homes i dones de bona voluntat, siguin petits, siguin grans.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: