Vetllada poètica-musical: Anònims Granollers

El dijous 13 d’octubre, a les 7 de la tarda als Anònims fem una nova vetllada poètica-musical a ‘micro obert’ a tots aquells que vulgueu recitar, cantar, llegir, interpretar, etc. durant cinc minuts al meravellós espai restaurant-bar-llibreria del carrer Ricomà, 57 de Granollers. Això serà a micro obert per tots els que solen venir (o els que vindran per primera vegada!) un dijous de cada mes a escoltar poesia i música i marxeu ama les ganes de dir o aportar la vostra. Podeu llegir els vostres poemes, o llegir un text literari o  cantar la cançó que més us agradi o tocar un instrument musical. No cal inscriure’s. Podeu venir abans de les 7 de la tarda i esperar el vostre torn per tenir cinc minuts de glòria. Us hi esperem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: