Converses…

Les troballes suposen, sovint, grans records de vida

El meu llibre Converses– entrevistes a personatges del món amb les que em va unir estreta amistat m’han arribat a les mans remenant caixes antigues. Les vull recuperar i fer conèixer. Les publicaré en català o en castellà, tal com van ser escrites respectant a cadascun dels entrevistats. Va escriure el Pròleg -extra- el Jordi Sánchez Picanyol amb qui havíem fet moltes “batalletes”. Els entrevistats eren amics de l’ànima, la majoria dels quals ja no hi son:

Ernesto Balducci home clau per al diàleg pacifista. Fidel Castro, un dels grans personatges del S XX. Cuixart: Un dels avantguardistes del segle XX. Antoni Cumella: L’artista de la ceràmica. Guayasamin: L’home. Josep Laporte: Una vida al servei del seu país. Oriol Martorell: Músic i pedagog. Rigoberta Menchú: Mitjancera de la pau. Danielle Mitterrand: Una vida al servei dels humils. Jordi Pujol: L’amic, el pare, l´home. Mn. Pere Ribot: L’home bo. Santi Santamaria:  l’art de ben menjar.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: