Bon Any-Feliz Año 2023

Apartada por el virus, que ojalá sepamos quien lo inoculó para agradeceserlo. Solo las farmacéuticas han aprovechado los buenos ingresos percibidos.

Com serà l’any que hem iniciat alguns amb mal peu? Som molts els que no necessitem grans extravagàncies en cap sentit. Volem viure prop dels que estimem i ens estimen i poder tenir un plat a taula, les hores pertinents.

No fem extravagàncies en el vestir, aprofitem les rebaixes per refer la roba antiga, mengem allò que està al nostre abast, ens trobem amb els amics i veins per xerrar i jugar al que toqui cartes, dòmino o Rumikub, ara que es fa fosc tant aviat i poc més.

Tant de bo que aquest any 2003 que alguns auguren un pel dur, s’ho repensi, i ens ajudi a seguir dempeus sense disbauxes ni malalties. Jo només li demano SALUT per a tots els que estimo i afegeixo feina per tal que tothom pugui gaudir la vida prop dels que estima!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: