Torna l’hivern?

Avui dissabte 24 de febrer 2023 es diria que tenim un clàssic dia d’hivern: ennuvolat, absència total de sol, temperatures fresquetes, com si entréssim de ple, a l’hivern. Alguns com jo, no som res, si el sol no ens acompanya i roineja. Si al menys plogués de debò…

Em costa imaginar com poden resistir alguns països sense la presència de l’astre rei, mai tant ben qualificat. Tot és trist per a mi quan no apareix, la seva presència ens il·lumina i ens salva de malvestats començant per la llum, que irradia, l’escalfor que ens atorga.

De manera especial per als més grans entre els que em compto, només veure`l transmet una sensació de benestar i protecció com cap altre és capaç de deixar-nos sentir. Em costa imaginar com s’ho maneguen en aquells països que no el tenen al seu abast.

Ara. a mitja tarda de dissabte, és diria que la fosca envairà la resta del dia i, al menys jo, necessito el sol per carregar piles o, no soc ningú. Perdo les ganes de fer res, no es pot anar a caminar. Si al menys plogués amb força, donaríem per ben vinguda l’aigua, que tant ens falta!

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.