Orquestra de Cambra de Granollers. Primer Concert temporada

Demà diumenge 1 de desembre, a les 19 hores, la nostra orquestra l’OCGr, estable a l’Auditori Municipal de Granollers, oferirà el primer Concert de la temporada amb obres de Beethoven i Mendelssonh, sota el titol: Simfonisme Pur. Tindrem una Director convidat molt especial Guy Van Waas, virtuosissim músic d’excepció que toca, amb excel.lència, el clarinet, l’òrgan, el “clave”, amb un molt ampli repertori. Dirigirà un concert eminentment simfònic i, amb un clar protagonisme de la secció de vents.
Prèviament, com ja va essent habitual, a les 17’30 h hi haurà una Programació Familiar. Aquests Concerts de l’OCGr tenen la voluntat d’apropar la música als nens i nenes per gaudir-ne en família. Tenen una durada de trenta minuts, y son presentats per David Puertas, divulgador musical.
L’espectacle és recomanat a partir de 5 anys.Guy Van Waas
Justament, aquesta setmana, es va fer la presentació de la Temporada, segon any de la Fundació. Entusiasmats amb el Programa a dur a terme. Si el Primer Concert està dedicat al Simfonisme Pur, el 2on girarà al entorn de la Música dedicada a les ciutats amb una Estrena mundial: » Les coordinades de Granollers» del jove músic granollerí Joan Vidal. El 3er Concert ens aproparà a les Simfonies de Mozart, en un intent de retrobar i conèixer millor aquell il.lustre personatge. El 4art Concert estarà dedicat a la Flauta Màgica, amb la col.laboració del Cor Infantil Amics de La Unió, i d’alumnes de l’Escola Salvador Espriu de la nostra ciutat. L’intent, és apropar la música als nens per tal se la facin i sentin seva. El 5e Concert abastarà Música espanyola del Barroc.
Josep Mayoral alcalde de Granollers va ressaltar que, a Granollers, quan parlem de música parlem de persones, en especial de Carles Riera gran impulsor de tot el què avui tenim. Aquest Concert serà, no ho dubto, un homenatge a la seva persona, a la seva fidelitat. Idees? Volia que la ciutat generés projectes musicals, que tingués moltes cares i, això és el que ja tenim i cuidem. Els darrers anys hem fet passos de gegant, la llavor ha crescut. L’OCGr n’és una mostra. Carles Riera, solista virtuós del clarinet va fer un Concert i va tocar amb un jove alumne Oriol Amargant avui ja professional. Ara estrenarem una obra de Joan Vidal, obrim els assaigs a la ciutadania, a les escoles. Granollers és ciutat educadora, treballem per no tancar… com fan altres, amb la convicció de que, els serveis públics com la Cultura, fan ciutat.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: