Cerimònia d’inici del dejuni famdellibertat.cat


Avui, dimarts 26 de setembre, a les 13:30h en el pati de la UB, (plaça Universitat) acollit per la #Caputxinada 2017 ha començat aquest dejuni que es durà a terme cada dia des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda. Us convidem a participar-hi. 
Hi ha moltes maneres de fer front a allò que NO volem, sempre però de manera pacífica, sense soroll ni aldarulls. Compartirem silenci però també paraula, únic aliment durant aquell temps que passarem plegats, vuit hores.

Per dignitat, ni un sol càrrec sancionat

Ja hi ha representants del poble i càrrecs polítics sancionats per defensar el dret a decidir. Aquesta és la condició per iniciar un dejuni voluntari col·lectiu, encadenat, fins aconseguir que ells o elles pugui tornar a exercir les seves funcions.

Esteu convidades a acompanyar-nos o a afegir-vos-hi. www.famdellibertat.cat

Dejunem: fem salut, fem poble, tenim fam de llibertat

Fam de Llibertat és una plataforma ciutadana integrada solidàriament per totes les persones que ens hi anem inscrivint. Els iniciadors hem estat uns amics de Lluís Maria Xirinacs: Fèlix Simon, Jaume Chalamanch, Jordi Griera i Martí Olivella.

#Famdellibertat

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: