Jordi Sánchez. Estem amb tu

Mentre escrivia aquestes ratlles el President del Parlament Roger Torrent ha donat la notícia: demà dijous 22 de març 2018 el Parlament de Catalunya el.legirà el President de la Generalitat després de la teva decisió d’abandonar la política.  Jordi Turull serà proposat al plenari per a la seva el-lecció.

Què passarà?  Divendres Turull  ha de presentar-se davant el Jutge de la Sala Segunda del Tribunal Supremo, Pablo Llarena juntament amb altres dels Consellers processats.

Jordi, vull que sàpigues que estem  amb tu. Imaginem com deu ser de penós mantenir-se serè dins la presó, lluny de la família, esposa, fills, amics. També per la feina, per la que sempre has maldat, disposat a ajudar, a col-laborar amb qui et necessités. Es hora de recuperar la normalitat.

Em consta el teu compromís, la fermesa amb tot allò que des de sempre has cregut. Aquest és el nostre tarannà. Res, ni ningú, ens els podrà arrabassar.

Vivim temps confosos, entenc que hi hagi qui es trobi a mercè dels dubtes. La serenitat demostrada per part del poble de Catalunya és digna d’encomi.

Hem d’aconseguir, que aquells que els afecta la tebiesa, descobreixin que el desconcert és una arma que, l’enemic esgrimeix per a manllevar l’esperança, virtut que ens volen arrabassar. També que no es deixin portar per camins de violència i donar peu a la raó dels violents.

És important no fer cas de les noticies d’alguna premsa venuda a l`enemic. Enverinen i confonen, tot intentant dividir.

Els costa de pair la serenitat emprada pels ciutadans del nostre país. Així som els ciutadans d’aquesta Catalunya que vol ser lliure, que vol viure amb Pau i Dignitat dins una República.

Amb ganes de veure’t, de xerrar, d’ajudar a dibuixar aquest poble  que volem sobirà.

 

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.